Advertisement

Manavgat Yangın Son Dakika Canlı : Manavgat'ta Makilik Alanda Çıkan Yangın Korkuttu - Son Dakika : Büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Manavgat Yangın Son Dakika Canlı : Manavgat'ta Makilik Alanda Çıkan Yangın Korkuttu - Son Dakika : Büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek canlı yayında açıklamalarda bulundu.. Mithat abakan (dha) 30.06.2019 17:08. Yerleşim yerinin yakınında çıkan yangın hızlı ve etkin müdahaleyle çok kısa sürede söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. 12:18'de ilk müdahale yapıldı, 13 dakika sonra. 28.07.2021 15:51 | son güncelleme :

Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Son dakika | bakan pakdemirli acı haberi açıkladı! Ve kameraman burak yalman canlı yayında büyük tehlike atlattı. Ntv ekibi manavgat'taki yangın bölgesinde. Manavgat son dakika haber canlı yayındaydı.

SON DAKİKA: Antalya Manavgat'ta korkutan yangın! Antalya ...
SON DAKİKA: Antalya Manavgat'ta korkutan yangın! Antalya ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Bekir pakdemirli orman yangını son dakika. Yangınla ilgili son dakika gelişmeleri cnn türk canlı yayınında. Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir dedi. Son dakika | manavgat cumhuriyet başsavcılığı'ndan 4 ayrı noktada çıkan yangın ile ilgili soruşturma. Adana, mersin ve antalya'daki yangınlarda son durum ne? Manavgat yangın son durum canlı! Haberler gündem haberleri son dakika.

Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Yangınla ilgili son dakika gelişmeleri cnn türk canlı yayınında. Helikopter ve yangın söndürme uçağından çekilen görüntüler, antalya manavgat'taki yangının boyutunu gözler. Ve kameraman burak yalman canlı yayında büyük tehlike atlattı. Gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Türk kızılay da manavgat'taki yangın bölgesine 25 kişilik afet uzmanı ve gönüllülerden oluşan ekip gönderdi. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulundu. 28.07.2021 15:51 | son güncelleme : Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Manavgat'taki yangında can kaybı artıyor! Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat'ta yangın bölgesindeki son durumu anlatıyor. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

12:18'de ilk müdahale yapıldı, 13 dakika sonra. .turizm cenneti antalya manavgat'tan gelen son dakika felaket haberiyle sarsıldı. Son dakika | bakan pakdemirli acı haberi açıkladı! Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. İşte yangın ile ilgili tüm ayrıntılar.

Son Dakika: Manavgat'ta 4 ayrı noktada orman yangını çıktı ...
Son Dakika: Manavgat'ta 4 ayrı noktada orman yangını çıktı ... from foto.haberler.com
Manavgat yangınına müdahale devam ediyor. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Manavgat yangın son durum canlı! Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. 28.07.2021 15:51 | son güncelleme : Haber ve son dakika gelişmeleri ntv ile anlık takip edin!

Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı.

Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip yollandı. Büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek canlı yayında açıklamalarda bulundu. Türk kızılay da manavgat'taki yangın bölgesine 25 kişilik afet uzmanı ve gönüllülerden oluşan ekip gönderdi. Canlı izle foto galeri video galeri. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit yaptığı son dakika açıklamasında, yangının çıkış nedeniyle ilgili de değerlendirmede bulundu. Ntv ekibi manavgat'taki yangın bölgesinde. Yerleşim yerinin yakınında çıkan yangın hızlı ve etkin müdahaleyle çok kısa sürede söndürüldü. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Son dakika | bakan pakdemirli acı haberi açıkladı! Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Ankara haberleri, ankara son dakika haberleri ve ulusal haberler de ankara masası'nda.

Manavgat yangın son durum canlı! Ve kameraman burak yalman canlı yayında büyük tehlike atlattı. Üç bakan yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. Manavgat son dakika haber canlı yayındaydı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Son Dakika: Manavgat'ta 4 ayrı noktada orman yangını çıktı ...
Son Dakika: Manavgat'ta 4 ayrı noktada orman yangını çıktı ... from www.haberplanet.com
Ntv ekibi manavgat'taki yangın bölgesinde. Canlı izle foto galeri video galeri. Canlı yayına yansıyan anlarda facianın eşiğinden dönüldü. Ankara haberleri, ankara son dakika haberleri ve ulusal haberler de ankara masası'nda. Manavgat son dakika haber canlı yayındaydı. Mithat abakan (dha) 30.06.2019 17:08. Büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek canlı yayında açıklamalarda bulundu. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Yangınla ilgili son dakika gelişmeleri cnn türk canlı yayınında. Gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. 17:55 manavgat'ta yangın nedeniyle tahliye edilen kalemler mahallesi küle döndü. Bekir pakdemirli orman yangını son dakika. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Mithat abakan (dha) 30.06.2019 17:08. Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir dedi. 5 ilde daha yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip yollandı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin canlı yayında açıklamalarda bulundu. Haberler gündem haberleri son dakika.

Posting Komentar

0 Komentar